Returnér leasingbilen med sikkerhed

Når tiden er inde til at aflevere dine leasingbiler tilbage til udlejningsstedet, er det vigtigste, at du, som ansvarlig for bilens tilstand, returnerer velholdte varevogne og biler i god stand. Bilernes stand skulle gerne være så tæt som muligt på den, de var i da de bliv udleveret, for at holde sig uberørt af unødvendige gebyrer. Konsekvensen af biler i dårligere stand vil nemlig være dyre efterregninger, der blandt andet dækker over områder som buler, overdrevent slidtage og brud eller revner af både interiør og udvendigt. Ved at være opmærksom på den tilstand, som du afleverer dine leasingbiler tilbage i, vil du kunne mindske de endelige omkostninger betydeligt ved eventuelle reparationer af bilerne.

  Hvordan kan vi hjælpe dig?

  Dine oplysninger videregives ikke til 3. part.

  Spar dig selv for spildte penge

  Risikoen for at gamle skader indgår i tilstandsrapporten er selvfølgelig også tilstede, dvs. at du kan komme til at hæfte for skader, der opstod før du leasede bilen. Man bør derfor altid dokumentere eventuelle skader ved udleveringen, så de ikke ender som dit ansvar. Det er dog vigtigt at notere, at størrelsen på skaden er afgørende for prisen og I særdeleshed gyldigheden af skaden. Er skaden lille nok, anses den ikke for at være en skade, der skal repareres og dermed betales for. Derfor kan man let få udleveret en leasingbil med eksempelvis ridser i lakken, et vis niveau af forventede brugsskrammer, uden at det er af betydning for din samlede skadesvurdering, ved den fremtidige indlevering af bilen. Kravene for bilens stand ved returnering, afhænger fuldt ud af leasingselskabet og kan variere fra hvert selskab og kontrakt. Derfor bør du gøre dig klar over de krav, der stilles og hvor omfattende reparationen bør være.

   

  Minimér dine udgifter til leasingbiler

  Du kan dog let undgå efterregningerne ved at være på forkant og gøre brug af et autoværksted. Det kan hurtigt betale sig at få et værksted til at gennemgå dine leasingbiler inden de sendes tilbage, du kan nemlig spare både penge, tid og besvær med din returneringsproces, da omkostningerne normalt holdes lavere end hvis bilen med det samme afleveres til leasingselskabet. Hos Smartlakering tilbyder vi en service til leasingbilerne i dit firma, hvor vi tager os af returneringsprocessen fra start af og ser den sikkert til ende, så du slipper for at bekymre dig om detaljerne, men blot kan overdrage bilerne til vores team af kompetente medarbejdere. Vores ydelse til dine leasingbiler indebærer professionel vurdering og reparation af skader på jeres firmabiler og -varevogne, hvor du vil opdage, at det altid kan betale sig først at gå igennem et værksted med leasingbilen.

   

  Service af din leasingbil med takseringstjeneste

  Hos SmartLakering, får du alle fordelene ved en samlet pakke, hvor den direkte vej giver dig et hurtigt og overskueligt forløb hele vejen igennem. En af de største fordele gennem vores ordning er, at selve takseringen foretages i eget værksted af os. Det foreløber sig ellers ofte sådan, at forsikringsselskabet sender en taksator ud for at opgøre eventuelle skader, men idet vi er autoriseret til at taksere til forsikringsselskabet, foretager vi selv dette arbejde og kan taksere til dit forsikringsselskab direkte. Med vores tilgang, forenkler vi processen til færre led og giver mulighed for at færre misforståelser opstår I løbet af arbejdet. Du får samtidig en vished om bilens tilstand og hvilke fejl og mangler der er kommet I løbet af leasingperioden. På den måde kan du først og fremmest vælge et bedre reparationstilbud til og derudover, ender du ikke med at modtage en uventet efterregning. Når du indgår en aftale med SmartLakering omkring gennemsyn af dine leasingbiler, kan vi give dig den ideelle oplevelse for erfaren og sikker service med leasingbiler

  Hos Smartlakering får du professionel service. Vi har mange års erfaring med lakering af biler, skadesbehandling samt klargøring af leasingbiler. Du kan trygt overlade din bil til os!

  – kontakt os og få et tilbud på reparation.

  Åbningstider

  Mandag – Torsdag: 08:00-16:00
  Fredag: 08:00 – 15:30
  Lørdag: 10 – 14 (pakkeshop)

  Vi dækker hele landet