Buler i bilen – vi reparerer dem

Der er store buler, buler og så er der små buler. Egentlig ser man dem måske ikke så tydeligt eller lægger mærke til dem hver dag, men du ved, de er der, og det kan både være irriterende og have en uheldig indflydelse på prisen, hvis bilen skal sælges.

Hos Smartlakering har vi det bedste udstyr og går ikke på kompromis med kvaliteten af det arbejde, vi udfører for dig. Alligevel kan du være sikker på, at vores priser på at få fjernet små buler på bilen kommer til at overraske dig – positivt.

  Hvordan kan vi hjælpe dig?

  Dine oplysninger videregives ikke til 3. part.

  Kig forbi og få en uforpligtende vurdering

  Når du vælger at besøge vores værksted kan du være helt sikker på, at du altid kender prisen på det, vi skal lave for dig – inden vi går i gang.

  Du er altid velkommen til at komme forbi og få en uforpligtende vurdering af de skader, du ønsker udbedret, så du på forhånd ved, hvad det kommer til at koste dig at få fjernet små buler fra bilen.

  Har du en vurdering fra et andet værksted har du ovenikøbet noget at sammenligne med.

  Hos os kan du altid være sikker på, at den vurdering, vi laver, også er den pris du kommer til at betale i sidste ende, og at det tilbud du modtager er 100% uforpligtende.

  Vi er billigere – uden at gå på kompromis med kvaliteten

  Med det udstyr, vi har på værkstedet, er det muligt at holde alle udgifterne på fjernelse af små buler i bilen nede, mens vi stadig holder kvaliteten i top.

  Har du fået en bule i bilen, kan du derfor være sikker på at få den bedste pris hos os i langt de fleste tilfælde. Det betyder dog ikke, at vi tager let på vores opgaver. For selv om det er billigere hos os, så er der stor stolthed i vores arbejde, når vi foretager reparation af buler i bilen. Det er det, vi gør bedst.

  Udretning af buler i bilen – store som små

  Har du været uheldig at få en bule i bilen, kan de små buler som regel rettes ud på rimelig kort tid, men skal det gøres ordenligt og jævnt, så kræver det alligevel erfaring og det rigtige udstyr. Vi har begge dele, og derfor vil vi altid kunne udføre dine opgaver, lige meget om det drejer sig om fjernelse af store eller små buler på bilen.

  På samme måde hjælper vi dig af med stenslag, ridser, lakskader, glasfiberskader og andre småskader, der kan komme ved ganske almindelig brug af bilen.

  Vi kan fjerne små buler på bilen på 24 timer

  Selv om kvaliteten er i top, behøver du ikke at vente i flere dage på din bil. VI ved, hvor vigtig bilen er i hverdagen for rigtig mange mennesker, og derfor bestræber vi os også på at udføre alle reparationer indenfor 24 timer, så du kan få din bil igen så hurtigt som muligt.
  Du er altid velkommen til at kigge forbi vores værksted i Odense, så vi kan tage et gratis og uforpligtende kig på din bil og kommer med en pris på reparationen.

  Hos Smartlakering får du professionel service. Vi har mange års erfaring med lakering af biler, skadesbehandling samt klargøring af leasingbiler. Du kan trygt overlade din bil til os!

  – kontakt os og få et tilbud på reparation.

  Åbningstider

  Mandag – Torsdag: 08:00-16:00
  Fredag: 08:00 – 15:30
  Lørdag: 10 – 14 (pakkeshop)

  Vi dækker hele landet