Reparation og lakering af alufælge

Der findes flere forskellige skader på fælgene. Vi har svaret på dem. Hos os udbedrer vi skaden, men du har også mulighed for at bede om at få lavet en lakering af alufælgene, så de får lige netop det look, du gerne vil have.
Uanset hvad der står på spil, er du velkommen til at komme forbi med bilen og tage en helt uforpligtende snak på reparation af fælge såvel som lakering af alufælge. Herefter kan vi komme med en løsning på problemet og give dig en ca. pris.
Der er også mulighed for at booke en tid på vores tlf.nr., som ses i toppen af hjemmesiden. Så skal vi nok finde ud af, hvad der vil gøre dig tilfreds til en rimelig pris – om det handler om alt fra lakering til reparation af fælge.

  Hvordan kan vi hjælpe dig?

  Dine oplysninger videregives ikke til 3. part.

  Alufælgens mange reparationsmuligheder

  Vi er alle bekendte med det. Vi kommer ud for det gang på gang i løbet af vores bil-karriere. Når vejene bliver kolde og glatte, spredes de med salt. Når efteråret blæser trækkes der blade og jord ind på vejen og blander det godt rundt i regnen. Og så til den værste – når fortovskanten er for høj til at det ikke er sjovt længere. Når alle disse faktorer er på sit højeste niveau, skal der ikke meget til at for at få enten deforme eller beskidte alufælge. Her kan man spørge sig selv, hvad der kan gøres?
  Hos os giver vi dig i hvert fald et par muligheder til at få det repareret herunder reparation og lakering af alufælgene – det handler bare om at komme ned til os i vores åbningstider, som lyder på mandag-torsdag fra 08.00-16.00 og fredag 08.00-16.00. Lørdag og søndag holder vi lukket.
  Nede hos os giver vi dig muligheden for en god behandling og reparation af alufælgene til en særdeles fair pris. Vi går hverken på kompromis med kvalitet eller kvantitet. Vores lave priser på reparation og lakering af alufælge er altså ikke et resultat af, at vi springer over, hvor gærdet er lavest – vi udfører et meget seriøst arbejde, så vi får meget tilfredse kunder.

  Pris på lakering af alufælge

  Med vores teknologi har vi mulighed for at give prisen et skub ned af. Vores priser er billigere end de traditionelle, idet teknologien i sidste ende skaber lavere omkostninger. Det betyder derfor også, at selv om priserne for lakering af alufælge falder, går det ikke ud over kvaliteten.
  Vi kan give dig et priseksempel. Hvis nu din alufælg får en revne, vil dette formegentlig betyde, at du skal have skiftet og lakeret denne. Her vil du kunne skære halvdelen af normalprisen, hvis du vælger at give os lov til at udbedre skaden.
  Hvis du kommer ud og taler med os, vil vi selvfølgelig giver dig et helt uforpligtende tilbud, inden du vælger at lade reparationens proces gå i gang. Det giver dig muligheden for at tænke over prisen, inden du beslutter dig for at lade os servicere dig.

  Vi følger dit ønske om maling af fælge til dørs

  Vi maler også dine fælge. Hvis du går rundt og forestiller dig et par fuldstændig unikke fælge, så står vi også klar med malingen. Maling af fælge kan ske efter dine behov.
  Generelt findes der utallige muligheder når det kommer til farver. Med pulverlakering er det muligt at overfladebehandle aluminium og stål. En pulverlakering er også modstandsdygtig overfor stærke klimapåvirkninger.
  Det gælder også i situationen, som vi alle kender. Gang på gang ender man for tæt på en kantsten, der ender med at sætte sit knap så heldige aftryk på ens flotte alufælge. Det er på dette tidspunkt, at man ønsker sig muligheden for en komplet renovering og total lakering af ens fælge, så de klæder sig som helt nye. Og dette giver vi dig muligheden for.
  Selve påføringen af pulveret er en nem proces. Kort sagt forløber processen på følgende måde – først rengøres fælgene og gives en kort kemisk behandling. Herefter tilføres der pulver, og fælgene puttes i en ovn, hvor pulveret lige så stille vil gå i et som en lille hinde på fælgene. Herefter giver det sig selv, at fælgene skal køle af, inden de kan afleveres tilbage til den tilfredse kunde.
  Vi lytter til dine ønsker og giver det et uforpligtende tilbud, som du kan drage nytte af, hvis det pirrer din interesse. Vi anbefaler dog, at man får lakeret alle fælge i samme omgang, medmindre man selvfølgelig er interesseret i, at de gerne må have forskellige farver i deres udseende. Kom forbi til en snak om lakering af fælge, så taler vi om det.

  Gammeldags håndværkerstil

  Vores stil kan til tider siges at være et stykke med godt gammeldags håndværk. Vi kan lide at dykke ned i tingene og få lidt beskidte fingre – det er vi ikke bange for. Derfor opererer vi med en god klassisk metode, når det kommer til buler i dine alufælge. Det er muligt for os at ”slå bulen ind”, efter vi har varmet den op med en svejseflamme. På den måde kan vi rent manuelt gå ind og skabe symmetri, indtil du er tilfreds med resultatet. Det kræver egentlig ikke mere de fleste gange.

  Professionel rådgivning til lakering af alufælge og andre bilrelaterede spørgsmål

  Når det går fra de solrige dage med høje temperature, er det også tid til, at bilernes dæk skal skiftes fra sommerdæk til vinterdæk. Det gælder selvfølgelig også, hvis det er den anden vej rundt.
  Og det er ikke alle der ved, hvad moment de skal spændes fast med. Her findes der en fin tommelfingerregel for dette spørgsmål. Alufælge skal nemlig ofte spændes mellem 110-120 Nm, som svarer til ca. 11,5 kg-m.

  En vigtig detalje er, at alle bolte skal spændes med samme moment. Hvis man ikke gør det, kan man risikere, at ens nav bliver skæv. En anden tommelfingerregel er at spænde efter, når du har kørt et 100-200 kilometer, hvis nu de skulle have løsnet sig lidt – dette er dog mest for en sikkerhedsskyld.

  Hvis ikke du tør ligge og rode med spændingen i egne hænder, er du mere end velkommen til at komme ned med til os hos Smartlakering og spørge os til råds omkring lakering af alufælge, og andre spørgsmål du måtte have omkring reparation og renovation af køretøjer.

  Hos Smartlakering får du professionel service. Vi har mange års erfaring med lakering af biler, skadesbehandling samt klargøring af leasingbiler. Du kan trygt overlade din bil til os!

  – kontakt os og få et tilbud på reparation.

  Åbningstider

  Mandag – Torsdag: 08:00-16:00
  Fredag: 08:00 – 15:30
  Lørdag: 10 – 14 (pakkeshop)

  Vi dækker hele landet