Vi hjælper dig, når du har lakskader på bilen

Det er så ærgerligt, når der kommer en ridse i lakken eller en anden lakskade på bilen. Det er jo bare en mindre skade, men den skæmmer bilen ret meget.

Du tænker måske, at udgiften til en reparation er for stor i forhold til skadens størrelse. Men sådan behøver det ikke at være. Det kan faktisk repareres ret nemt, usynligt og billigt.

  Hvordan kan vi hjælpe dig?

  Dine oplysninger videregives ikke til 3. part.

  Lakskader på bilen er overkommelige

  Hos SmartLakering kan vi nemlig reparere lakskader på biler helt lokalt. Det vil sige, at vi kun reparerer selve skaden og alle synlige spor efter den. Det gør vi så elegant og usynligt, at det er helt unødvendigt at ofre en fuld omlakering.

  Da reparationen bare er pletvis, reducerer det dine udgifter betydeligt. I forhold til en hel omlakering af bilen, så er den lokale udbedring langt billigere.

  Få lavet dine lakreparationer på bilen her

  Hos SmartLakering kan du komme med dine mindre og større lakskader, og de vil blive udbedret, så det overhovedet ikke kan ses.

  De kan for eksempel tilbyde følgende reparationer:

  • Skader på lakken efter stenslag
  • Skader på lakken efter ridser
  • Mindre buler
  • Skader på kofanger
  • Skader på fælge
  • Skader på instrumentbrættet.

  Kom trygt ind med en eller flere af disse skader, og de vil snart blive repareret.

  Din lakskadede bil bliver som ny

  I hvert fald bliver lakken intakt igen. Din bil får selvfølgelig noget patina med tiden, og lakken ændrer sig lidt i farven og i glansen. Det bliver der naturligvis taget højde for, når farven til lakken blandes, så den matcher den øvrige lak perfekt.

  Det er grunden til, at det ikke vil kunne ses, at der er foretaget reparationer.

  Lakskader på bilen som en forsikringssag

  Har du fået en eller flere skader, som bliver dækket af forsikringsselskabet, så kan de eventuelle skader på lakken også kunne blive repareret her.

  Få et godt samlet tilbud på alle de skader på lakken, som er kommet i forbindelse med ulykken.

  Lakskader på bilen skæmmer dens udseende

  Er der ridser, småhuller, småbuler og stenslags-skader rundt omkring på bilen, så ser den ikke så godt ud. Det påvirker helhedsudtrykket, at den har alle disse småskader her og der.

  De fleste vil gerne køre i en bil, der ser godt ud.

  Hos Smartlakering får du professionel service. Vi har mange års erfaring med lakering af biler, skadesbehandling samt klargøring af leasingbiler. Du kan trygt overlade din bil til os!

  – kontakt os og få et tilbud på reparation.

  Åbningstider

  Mandag – Torsdag: 08:00-16:00
  Fredag: 08:00 – 15:30
  Lørdag: 10 – 14 (pakkeshop)

  Vi dækker hele landet