Priser & tilbud

vores metode giver lavere omkostninger

 

Synlige priser fra start

Hos os kender du altid til prisen for den hjælp, du står og mangler, inden vi tager fat og får løst opgaven. Vi vurderer din bils aktuelle situation i ethvert tilfælde, hvor vi bedømmer skadens omfang ved beskadigelse og sørger for at finde eventuelle skader ved klargørelse af leasingbiler. Derefter præsenterer vi dig for vores reparationsvurdering og et dertilhørende tilbud. Således kender du til hele prisen samt det arbejde der vil blive udført af os, inden du giver også grønt lys og vi går i gang med de nødvendige reparationer.

Vores priser er vejen til et godt tilbud

Den løsning vi tilbyder til din bil-situation, er nede på den helt rette pris, idet vi gennem vores reparation formår at bevare delene til din bil og bringe den tilbage til sin storhedstid.

Ved traditionelle bilreparationer vil en del eller flere dele skulle udskiftes og helt nye blive monteret, for derefter at skulle lakeres på ny. Men med vores metoder, kan vi spare dig for det store ressourcespild og i sidste ende spare dig for en unødvendig dyr regning på bilen. Ved blot at reparere selve skaden på den eksisterende bildel, kan den bevares og komme til at ligne sig selv igen, samtidig med at du ikke behøver at investere i nye reservedele.

Vores priser ligger væsentligt lavere end priserne ved de traditionelle metoder, fordi den teknologi vi anvender munder ud i lavere omkostninger. Vi kan derfor holde priserne nede uden at gå på kompromis med den høje kvalitet.

  Hvordan kan vi hjælpe dig?

  Dine oplysninger videregives ikke til 3. part.

  Hos Smartlakering får du professionel service. Vi har mange års erfaring med lakering af biler, skadesbehandling samt klargøring af leasingbiler. Du kan trygt overlade din bil til os!

  – kontakt os og få et tilbud på reparation.

  Åbningstider

  Mandag – Torsdag: 08:00-16:00
  Fredag: 08:00 – 15:30
  Lørdag: 10 – 14 (pakkeshop)

  Vi dækker hele landet