Smartlakering sørger for din udskiftning af forrude

Har du været ude for stenslag og mangler en ny bilrude? Med vores pris på reparationer af stenslag, får du udskiftet din forrude uden at det skal blive en dyr omgang. Hvis du har brug for en ny forrude, tilbyder Smartlakering nemlig en sikker udskiftning af din forrude til en bomstærk bilrudepris. Vi udfører forrudeskift på alle bilmærker og modeller, så uanset om bilens forrude er mindre eller større, om det er en bilrude med mere afrunding eller ej, er du sikker på at vi kan varetage opgaven og udføre et solidt stykke arbejde.

  Hvordan kan vi hjælpe dig?

  Dine oplysninger videregives ikke til 3. part.

  Din nye forrude findes i vores værksted

  Der kan være forskellige grunde til at udskifte sin forrude, og selvom du måske ikke tænker nærmere over din bilrude til hverdag, er livet som vi ved, uforudsigeligt, og det kan også gå ud over tilstanden af din forrude. De typiske årsager til at reparere eller skifte sin forrude ud, er når ruden får revner eller stenslag, men det kan også være grundet slidte ruder. Når uheldet er ude og din bilrude får stenslag eller andre skader, kan der være alt fra små til store skader på forruden. Hvis du har opdaget, at din bilrude er blevet beskadiget, er det måske nødvendigt med et bilrudeskift. Uheld rammer os alle, og så er det med at finde den bedste løsning, men hvad koster det at få skiftet forrude? Det kan være svært at se hvor den stærkeste pris for forrudeskift findes, særligt når forsikringer og prisen på bilruder skal gå op i en højere enhed. Så er det godt, at du er landet her hos Smartlakering, hvor vi går op i din oplevelse som bilejer og sørger for et kvalitetssikret arbejde til den rigtige pris.

  Vi giver din stenslagsramte forrude en stensikker pris

  Når du har forsikring, behøver du ikke at frygte omkostningerne for et forrudeskift i vores værksted. Med din forsikring inde i billedet, kan du komme sikkert på vejene igen med vores service for udskiftning af forruder, som inkluderer taksering for alle forsikringsselskaber. Uanset dit forsikringsselskab, finder vi din specifikke pris på en udskiftning af bilruden. Her hos Smartlakering er vi autoriseret til at taksere direkte til forsikringsselskabet, og du slipper for at afvente en taksator fra dit forsikringsselskab, der kan komme til værkstedet og tilse skaden. Det gør, at du kan få det hurtigste og billigste forrudeskift.

  Mens din nye bilrude monteres, kører du stadig rundt på fire hjul

  Vi vil gøre din oplevelse hos os så god som mulig, og derfor bliver du udstyret med en lånebil i mellemtiden, som først afleveres når din egen bil kan afhentes. På den måde kan du stadig komme lige så vidt omkring som før, mens din bil gennemgår et skift af forruden. Du får selvfølgelig lånebilen helt kvit og frit og slipper for at bekymre dig om ekstra udgifter eller besvær, når du venter på en ny bilrude. Hos os oplever du en hurtig udskiftning af din bils forrude, med dag-til-dag levering, så du kan tage førersædet i din bil igen allerede dagen efter.

  Ring til os i dag eller send en e-mail, så finder vi forruden til din bil.

  Få skiftet forruden hos dit lokale værksted

  Når vi går til værks med din bils skift af forrude, yder vores team en ansvarsfuld service. Vores håndværk er vores styrke, som vi arbejder hårdt for at udvise til præcision, og det kan mærkes. Når du får bilrudeskift hos os, er din bil i vores hænder, og den opgave tager vi ikke let på. Derfor ønsker vi at give dig en personlig håndtering af din bil og sikre, at vi får opfyldt de behov som måtte være. Tag kontakt til os i dag og få den rigtige service til din bil.

  Hos Smartlakering får du professionel service. Vi har mange års erfaring med lakering af biler, skadesbehandling samt klargøring af leasingbiler. Du kan trygt overlade din bil til os!

  – kontakt os og få et tilbud på reparation.

  Åbningstider

  Mandag – Torsdag: 08:00-16:00
  Fredag: 08:00 – 15:30
  Lørdag: 10 – 14 (pakkeshop)

  Vi dækker hele landet