Om os

Det rette team til din bilreparation

SmartLakering er servicefirmaet til dig og din bil, når du opdager ridser eller buler. Vi prioriterer et solidt og sikkert stykke arbejde og sætter derfor også en dyd i at klare opgaven til fulde med vores kyndige hænder. Vores team er bygget op af erfarne og grundige medarbejder, der hver især byder ind med deres særlige styrke og viden. På den måde samles områder af ekspertise i et altid udviklende og professionelt hold af samarbejdende kollegaer.

Vi bestræber os på at yde en kvalitetsbestemt service, der kommer til udtryk i din gode oplevelse. Derfor sørger vi for at være opmærksom på dine behov og inkluderer dette i planlægningen af vores arbejde. Vi arbejder hurtigt og til en suveræn pris, så bilen ikke ender med at blive til en bekymring for dig. Hos SmartLakering arbejder vi målrettet for at du ikke skal vente længe på din bil og målet er selvfølgelig at give dig din bevægelsesfrihed tilbage hurtigst muligt, ved at få din bil ud at køre på landevejene igen.

Med vores centrale placering i Odense, kan vores service række ud over et betydeligt område og nå til der, hvor du har brug for det. Vi klarer opgaver på hele Fyn og derudover i trekantområdet. Dertil kan du altid se forbi vores værksted i Odense og høre vores vurdering af skaden og dens pris, uden at du binder dig til noget. Tag endelig kontakt til os, så finder vi frem til den perfekte løsning.

Åbningstider

Vi holder åbent i vores værksted på Egegårdsvej 3B i Odense S i alle hverdagene fra 8.00-16.00.

  Hvordan kan vi hjælpe dig?

  Dine oplysninger videregives ikke til 3. part.

  Hos Smartlakering får du professionel service. Vi har mange års erfaring med lakering af biler, skadesbehandling samt klargøring af leasingbiler. Du kan trygt overlade din bil til os!

  – kontakt os og få et tilbud på reparation.

  Åbningstider

  Mandag – Torsdag: 08:00-16:00
  Fredag: 08:00 – 15:30
  Lørdag: 10 – 14 (pakkeshop)

  Vi dækker hele landet